a boltban álltam, a sorban, a kassza előtt. előttem két kőműves, előttük egy fiatal anyuka, nem feltétlenül olyan ruhában, amit az anyukák hordanak, hanem csak a fiatalok. a bal oldali kőműves pocakos volt, bon jovi pólót viselt, és olyan érdes volt a tenyere, amilyennek lennie kell egy ilyen embernek. a jobb oldalira abszolút nem emlékszem, mert lekötött a bal oldali viselkedése.

az rendben van, hogy két munkás megnéz egy dugnivaló milfet, de ez a bal oldali úgy nézte, ahogy a legszenvedélyesebb francia művészfilmben nyalja a jóképű theo a borgőzben tátongó isabelle szőrös pináját. az anyukának olyan tekintete volt, hogy minden jóérzésű férfinak bebizsereg a fasza tőle, de még ebben a kiélezett helyzetben is - amikor a milf közvetlenül a kassza mellől visszajött szatyorért - a bal oldali kőműves viselkedése kötött le.

a két munkás között lépett el, és a bal oldali nem adott neki plusz helyet, kihasználta, hogy a társa hátrált - így elfért a fiatal anyuka - sőt, még egy vakolatnyit előrébb is hajlította a csípőjét. elképesztő vágy lakolt a tekintetében, és nem az a fajta, hogy te feri, én ennek beraknám, mint a sódert a híg alapba. sokkal akaratosabban követte a tekintetével a lenge ruhájú anyukát, akiről akkor sem vette el a szemét, amikor közvetlenül mellette haladt el. így arcuk között alig-alig fért volna el egy függőleges helyzetben levő normális méretű ácskalapács.

az futott át az agyamon, hogy miért ne lehetne egy ilyen rejtett "műkedvelőnek" szerencséje? miért ne szeretkezhetne a malteros, kinyúlt nyakú pólójában ezzel a barna bőrű, kék szemű, barna hajú, roppant ápolt, jó illatú anyukával. miért ne dughatná borostás arcát a finom combok közé, miért ne nyalhatná fröccsízű ajkaival az anyuka frissen borotvált punciját. miért ne érdemelhetné meg egyszer az életben, hogy a sok különbség ellenére - amely kettejük élethelyzetéből, sorsából fakad - egy csodálatos ejakulációban legyen része, amikor momentán a farka hegyén ez a roppant kis helyes anyuka csüng?

bár kapcsolatuk valószínűleg úgy érne véget, mint marcos és ana szerelme a batalla en el cielóban, csak azért, hogy meghalljam a kőműves hangját élvezés közben, még a két szerelmeskedő halálába is beleegyeznék.

Szerző: ganycze  2011.09.03. 21:54 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://afaszomkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr863200845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása