lementem a boltba, és lekerülhetett az arcomról a pinaburok, vagy nem tudom, de feltűnően kedvesek voltak velem a hölgyek. pedig odafelé menet annyira szar kedvem volt, hogy kedvem lett volna sírni. kibaszott picsa vagyok az elmúlt pár hétben.

a boltban a sorhoz érve egy negyven és ötven közötti külföldi férfi fiatal barátnője kereste szemtelenül a tekintetemet. tényleg szar kedvem volt, ezért csak amennyit a tisztesség megkövetel, tekintettem rá.
aztán a pénztáros lány - ez ám a csajozási karrier bazdmeg - mintha régi ismerősök lennénk, viccelődött, elemében volt, talán a műfaj egyik legvirtuózabb tagjaként tette a leolvasó elé a termékemet, majd számolta ki a visszajáró aprót, és harapott az ajkába, amikor a faszomat bámulta.

amúgy borotvahabot vettem.
leborotválom a faszomat, a hónaljamat, a mellbimbóm körüli részt és az arcomat. ebben a sorrendben, ugyanazzal a borotvával, éppen csak betartom a vízsugár alá a borotvát két testrész között, hogy az apró fekete szőrszálak eltűnjenek a lefolyóban.

Szerző: ganycze  2011.09.27. 20:35 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://afaszomkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr263261043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása