megijedtem, mert nem tudom a blogomhoz a jelszót. ha ráklikkelek, akkor automatikusan bedobja a gép, de mint a füves para, rámtört, hogy mi van, ha a gépnek valamiért kimegy a "fejéből". addig-addig próbáltam jelszót módosítani, amíg hiába kattintottam az email-címemre, alulra már nem tette be magától a jelszót. nagyjából negyven lehetséges jelszót próbáltam, egyik sem működött. írtam két kétségbeesett levelet a blog.hu-nak, egyelőre még nem jött válasz, de faszom kivan, remélem, hogy legalább jót röhögtek rajta. az asszony azt mondta, hogy nézzem meg, hátha a laptop még "tudja", amit a PC már elfelejtett. megnéztem, nem tudja. kipróbáltam még huszonötöt. lassú a mobilnet, ezért a huszonötödik próbálkozásnál alig jött be, már éppen kiléptem volna, amikor bejött. beléptem. a faszom kivan, itt vagyok, és írok. mivel még senki nem nézte meg ezt a blogot rajtam kívül, ezért csak magamnak. de leszarom. én írhatom ide, hogy a faszom kivan, sikerült bazdmeg. őszíntén szólva, a sikeres verzió beteljesülésének volt a legkisebb lehetősége.

Szerző: ganycze  2011.06.30. 09:31 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://afaszomkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr623026546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manuva 2011.08.08. 17:52:48

Na én már megnéztem rajtad kívül. Hátha még rendbe tudod hozni az asszonnyal.

ganycze 2011.08.10. 11:35:17

Köszi manuva! te vagy az első kommentelőm :) egyáltalán nem egyszerű helyzet, a legfrissebb posztban leírtam. de jól esik a támogatásod, így ismeretlenül is sokat jelent. a legjobbakat kívánom!
süti beállítások módosítása