az egész napot végigírtam, és már egy ízem sem kívánja, hogy klaviatúra után nyúljak, de sajnálom a pillanatot, mert most így, fürdés és szarást követően tisztának érzem - mentálisan - magam. ráadásul részeg sem vagyok, ami roppant pozitív, imádom érezni magamban az erőt, amit csak a józanság adhat meg.

több dolog is motoszkál bennem, de most leginkább az, hogy merkel, az a ronda német politikuspina azt mondta, hogy euró, vagy háború.
vissza lehet kérdezni embereket, már a kétezres évek elején arról beszéltem, hogy 2011-ben, de legkésőbb 2012-ben háború lesz. érezni a világon, hogy vért kíván. a világ gócpontjai izzanak, ráadásul válság is van, aminek elkerülhetetlen velejárója a harc és az emberélet ok nélküli kioltása. úgy érzem magam, mint az autós, akinek nincs kedve bevenni a kanyart. annak idején még a zenekarom nevének is azt adtam, hogy disarm. azaz, lefegyverezni. szóval, ha valaki, akkor én utálom a háborút, nincs kedvem bevenni a kanyart, de látom a táblákat, hogy közeledik, látom, hogy fordul az út, és ez megrémiszt. tudom, hogy ha háború lesz, akkor elszakítanak a családomtól, elvisznek és megölnek. nem élem túl..
sajnos nem bízhatunk abban, hogy az elnyomó országok majd kulturáltan bánnak a civilekkel. gyilkolni fognak, erőszakoskodni, gyermekeket vernek meg, elvágják majd a torkukat, a nőket tízesével erőszakolják meg, a férfiakat kínozni fogják. csak mert háború van. gondolom röhejes ezt olvasni, de tényleg be vagyok szarva. sokszor gondoltam rá, hogy ha kitör a háború, akkor egyszerűen csak fejbe lövöm magam, oszt kész. de már van egy lányom, plusz a családomat, a szüleimet sem akarom stresszelni azzal, hogy kinyírom magam.
ha háború lesz, akkor ennek az országnak vége. nem lesz többé magyarország. nincs semmi, ami megvédjen minket. aprók, védetlenek, meztelenek vagyunk, mint egy csecsemő. a tarkónkra basznak majd egyet egy vascsővel, és végünk. még csak gödröt sem kell ásni, apró helyen elfér mindannyiunk teteme. így halunk majd meg.
merkel bűn ronda, de legalább őszinte. hálás vagyok neki, mert kimondta, de bassza meg. boldogok a tudatlanok.
jön a kanyar, de akkor én inkább mostantól becsukom a szemem és megpróbálom tartalmasan eltölteni a hátralevő időt.

 

Szerző: ganycze  2011.10.27. 01:01 Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://afaszomkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr123332753

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csináltad már a magasban? 2011.11.11. 22:05:11

Innovatív és látványos megoldást eszeltek ki egy belvárosi építkezésen: az állványzatra tették fel a mobiltoalettet. Íme, megint tanultunk valami hasznosat az állatvilágtól, a fecskéknek is évezredek óta bevált az eresz alól potyogtatás.   Az ötle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása