tizenhét nap múlva el kell költöznöm a családomtól. legkésőbb szeptember harmincadikán le kell adnom a kulcsokat, és egy új helyen kell lennem. szerencsére valamennyi pénzt sikerült előteremteni, így már nem vagyok akkora szarban, nem is kellett személyi kölcsönt felvennem, szóval nem a híd alá kell mennem. most keresgélek. csak azért érdekel a dolog, hogy ha majd a kislányom nálam lesz, akkor ne szocialista bútorok és omladozó falak között aludjon, hanem valamennyire családossá tegyem azt a kis lukat, ahová költözök. holnap nézek meg pár lakást. tényleg csak a gyerekem miatt érdekel az egész. jó hatással van rám, hogy van.

kicsit pánikolok, és nem azért, mert nem látom a jövőt, hanem, mert hirtelen szabad leszek. ha az embert elhagyja a felesége, akkor minimum orrba, de legalább szájba bassza fasszal az első nőt, aki szembe jön vele. aki ismer - tehát nem ti - az tudja, hogy nekem soha nem volt gondom a lányokkal, mindig jól kijöttem velük, és valami érthetetlen dolog miatt különösebben nem is kellett őket kérni, ha azt szerettem volna, hogy érezzük kellemesen magunkat.

viszont asszonnyal baszni már nem tudok. öt év alatt megtanul az ember szeretkezni. viszont mivel elhagy, azért bizony falakat felépítek magam köré, hogy még jobban ne haljak bele ebbe a válásba. az egyik ilyen fal azt védi, hogy ne szeretkezzünk. megdugni nem akarom és nem is tudom, szeretkezni viszont már nem tudok vele, mert igyekszem nem szeretni. képtelen vagyok rá fizikailag.

ha belegondolok, hogy pár nap múlva kimegyek az utcára és azt szedek fel, akit akarok, akkor borzalmasan érzem magam, mert nincs kedvem a dologhoz. nekem, aki ezt a csodálatos faszt hordozom a lábaim között, nincs kedvem dugni.
nem tudom elképzelni, hogy máshoz érjek. nem akarom, hogy másként mozogjon, öleljen, szeressen valaki, mint eddig. úgy érzem, hogy felidegesíteném magam, és elmenne a kedvem az egésztől.

tehát az egyetlen jó dolog, ami a válással jár - hogy másokat is megdughatsz - kezd bedőlni. szembe kell vele nézni, hogy ez lesz életem legfájdalmasabb néhány napja.

Szerző: ganycze  2011.09.13. 18:51 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://afaszomkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr623224963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása