most úgy volt, hogy leülök ide, és megírom a gyermekem születésének történetét, vagy valami mást, amit már elfelejtettem. de nem vagyok elég részeg, így most csak annyi, hogy a beharangozott túlélési napló elmarad, mert maradt pénzem. sajnálom, hogy az utóbbi időszakban többre nem futja. történetek szempontjából. van gond elég, egyébként picit hasad is az elmém, de ezt még nem tudom elmondani, pedig már magam számára is vicces ez az egész. iszonyatosan meglepődnétek, ha személyesen ismernétek. nem hiszem, hogy valaki is sejtené, hogy ilyen beteg fasz vagyok. más a fej, és más a gondolat.
szóval, hamarosan megírom a gyermekem születésének történetét, meg még valamit, amit érdekesnek találtam, és velem történt meg, csak most egyáltalán nem ugrik be, hogy mi az.
szeretlek benneteket, hogy ellátogattok ide.
faszt a pinának és pinát a fasznak.

Szerző: ganycze  2012.01.30. 23:25 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://afaszomkivan.blog.hu/api/trackback/id/tr783980810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása